Един приятел иска да си взима 156-ца и се чуди. Доста теми изчетох и не намерих отговор на този въпрос. Въпроса ми е конкретни недостатъци и предимства на двата мотора, и съответно препоръки
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa 156 1.8 ts или 2.0 ts
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщениеЧети на воля: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=43085
Comment
-
Мда - по запазената да вземе....ако двойката е по запазената, още по добре......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от bate_Boyko_bate Покажи съобщениеЕдин приятел иска да си взима 156-ца и се чуди. Доста теми изчетох и не намерих отговор на този въпрос. Въпроса ми е конкретни недостатъци и предимства на двата мотора, и съответно препоръки
Comment
-
двойката си е двойка. Разхода е кажи речи еднакъв , но двойката е малко по-мощна , за сметка на това по-скъп данък и застраховка , другите неща им са еднакви кажи речи
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
Comment